Over mij

Jolanda

Al van jongs af aan heb ik me bezig gehouden met computers en met tekenen / schilderen. Ik heb dan ook altijd geweten dat ik een creatief beroep wilde. Na de middelbare school was de keuze voor het Cibap snel gemaakt. Ik haalde daar mijn diploma Grafisch Vormgever en ging aan de slag bij een reclamebureau als grafisch ontwerper. Hier leerde ik alles over kleuren, ontwerpen in creatieve maar ook praktische zin en het vertalen van de ontwerpen naar verschillende reclamedragers.
Daarna startte ik Liberty, ik wilde verder als vormgever maar me ook meer verdiepen in de online wereld. Met mijn bedrijf vorm ik alles wat ik leuk vind om te doen tot één geheel. Althans, dat probeer ik. Mijn werk plan ik flexibel in waardoor ik de vrijheid heb te werken wanneer ik wil, bijvoorbeeld ‘s avonds. De overige uren besteed ik aan mijn gezin. Mijn doel is altijd mooie dingen maken zonder daarbij het plezier kwijt te raken. Inmiddels werk ik al 13 jaar met heel veel plezier aan de meest uiteenlopende opdrachten.


Liberty Web&Design

Wat kun je verwachten?

nieuwsbrief

Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

Wat je doel ook is…

Niets is ondenkbaar, we gaan er voor

Mijn uitdaging ligt in maatwerk. Dus wil je een koppeling naar je voorraadbeheer? Geautomatiseerde mails versturen? Een webshop die veranderd aan de hand van de bezoeker? Vraag het! We gaan er voor!

Contact

Vragen? Bel gerust!