Liberty Web&Design: Ruim 10 jaar geleden gestart in de Wijk, onlangs verhuisd naar de Lankhorst.

Van m’n hobby mijn werk maken is precies wat ik wilde. Al van jongs af aan heb ik me bezig gehouden met computers en met tekenen / schilderen. Ik heb dan ook altijd geweten dat ik een creatief beroep wilde. De keuze voor het Cibap was snel gemaakt.

Met mijn diploma Grafisch Vormgever op zak ging ik aan de slag bij een reclamebureau als ontwerper. Ik leerde hier alles over kleuren, ontwerpen in creatieve maar ook praktische zin en het vertalen van de ontwerpen naar verschillende dragers.


Daarna startte ik Liberty, ik wilde verder als vormgever en me meer verdiepen in de online wereld.

Met mijn bedrijf vorm ik alles wat ik gaaf vind om te doen tot één geheel. Althans, dat probeer ik. Mijn werk en privé lopen in elkaar over waardoor ik de vrijheid heb te werken wanneer ik wil, bijvoorbeeld ‘s avonds. Mijn vrije uren besteed ik aan mijn gezin.
Mijn doel is altijd mooie dingen maken zonder daarbij het plezier kwijt te raken. Inmiddels werk ik al 10 jaar met heel veel plezier aan de meest uiteenlopende opdrachten.

Something is wrong.
Instagram token error.
Load More

Profiel

Beroep: Grafisch vormgever, web designer, SEO / SEA specialist.
Werkgebied: De Wijk, Staphorst, Meppel, Zwolle, Koekange en omstreken. Regio Drenthe / Overijssel. Maar ook werkzaam voor diverse klanten in het buitenland.

Geschiedenis

Voordat ik mij specialiseerde tot web designer ben ik tot mijn 15e jaar hobbymatig geïnteresseerd in tekenen en schilderen geweest, waarna ik van 1998 tot 2002 met succes de opleiding Reclame en Presentatie op het Cibap in Zwolle volgde.

Daarna was ik een aantal jaren werkzaam bij een reclamebedrijf in Staphorst als grafisch vormgever, met als voornaamste werkzaamheden de grafische vormgeving van o.a. logo’s, huisstijlen, drukwerk, auto- en gevelreclames, om uiteindelijk te besluiten voor mezelf te beginnen en me te specialiseren in mijn favoriete vakgebieden; vormgeving en web design.
In 2007 nam ik ontslag en richtte Liberty op, een avontuur wat ik nog steeds met veel plezier beleef.
Tegenwoordig web designer in hart en nieren, WordPress-fan en eeuwig bezig met grafisch vormgeven.

Sinds begin 2014 is Liberty onderdeel van de v.o.f. TYGA-Liberty.

Samen met jou wil ik graag het verhaal
van jouw bedrijf vertellen!

Vraag over webdesign? Bel meteen! 06-282 440 11

Copyright 2019 Liberty Web&Design | All Rights Reserved