Liberty Web&Design: Al 12 jaar met plezier aan het werk.

Al van jongs af aan heb ik me bezig gehouden met computers en met tekenen / schilderen. Ik heb dan ook altijd geweten dat ik een creatief beroep wilde. Na de middelbare school was de keuze voor het Cibap snel gemaakt.

Ik haalde daar mijn diploma Grafisch Vormgever en ging aan de slag bij een reclamebureau als grafisch ontwerper. Hier leerde ik alles over kleuren, ontwerpen in creatieve maar ook praktische zin en het vertalen van de ontwerpen naar verschillende reclamedragers.

 

Daarna startte ik Liberty, ik wilde verder als vormgever maar me ook meer verdiepen in de online wereld.

 

Met mijn bedrijf vorm ik alles wat ik leuk vind om te doen tot één geheel. Althans, dat probeer ik. Mijn werk plan ik flexibel in waardoor ik de vrijheid heb te werken wanneer ik wil, bijvoorbeeld ‘s avonds. De overige uren besteed ik aan mijn gezin.

 

Mijn doel is altijd mooie dingen maken zonder daarbij het plezier kwijt te raken. Inmiddels werk ik al 12 jaar met heel veel plezier aan de meest uiteenlopende opdrachten.

Profiel

Beroep: Grafisch vormgever, web designer, WordPress specialist, Magento 1 en 2 specialist.
Werkgebied: De Wijk, Staphorst, Meppel, Zwolle, Koekange en omstreken. Regio Drenthe / Overijssel. Maar ook werkzaam voor diverse klanten in het buitenland.

Geschiedenis

Voordat ik mij specialiseerde tot web designer ben ik tot mijn 15e jaar hobbymatig geïnteresseerd in tekenen en schilderen geweest, waarna ik van 1998 tot 2002 met succes de opleiding Reclame en Presentatie op het Cibap in Zwolle volgde.

Daarna was ik een aantal jaren werkzaam bij een reclamebedrijf in Staphorst als grafisch vormgever, met als voornaamste werkzaamheden de grafische vormgeving van o.a. logo’s, huisstijlen, drukwerk, auto- en gevelreclames, om uiteindelijk te besluiten voor mezelf te beginnen en me te specialiseren in mijn favoriete vakgebieden; vormgeving en web design.
In 2007 nam ik ontslag en richtte Liberty op, een avontuur wat ik nog steeds met veel plezier beleef.
Tegenwoordig web designer in hart en nieren, WordPress-fan en eeuwig bezig met grafisch vormgeven.

Sinds begin 2014 is Liberty onderdeel van de v.o.f. TYGA-Liberty.

Samen met jou wil ik graag het verhaal
van jouw bedrijf vertellen!

Copyright 2019 Liberty Web&Design | All Rights Reserved