Website laten bouwen?

Tegenwoordig is een website onmisbaar, en is het ondenkbaar dat een bedrijf er geen heeft. We willen gevonden worden op het internet, en het liefst iets eerder dan de concurrent.

Een goede website is een must, net als een goede vindbaarheid van de site op het internet. Daarom is het antwoord op de vraag: “Wie gaat mijn website bouwen?” een heel belangrijk gegeven op weg naar een professionele website.

Wat doe ik?

Ik wil graag je website bouwen en maak in overleg met jou een plan om het optimale uit je website te halen.
Ik bied websites altijd aan met CMS (WordPress), wat betekent dat je zelf toegang hebt tot alle content en deze zelf kunt aanpassen.
Afhankelijk van je wensen bied ik een losse site of desgewenst sluiten we daarbij een onderhoudscontract af waarbij ik voor jou de site wekelijks / maandelijks bijhoud of wanneer dit gevraagd wordt.

Ook bied ik SEO en SEA  trajecten om je site te onderzoeken, aan te passen en zodoende de vindbaarheid te verbeteren. Vraag naar de mogelijkheden!

Voor wie?

In de loop der jaren heb ik ervaring opgedaan bij de meest uiteenlopende projecten, groot en klein, ingewikkeld en eenvoudig. Ik maak geen onderscheid tussen grote of kleine bedrijven, voorstellen worden altijd op maat gemaakt, gespecificeerd naar de wens van de klant.

Tot de klantenkring van mijn reclamebureau behoren grotere en kleinere bedrijven in Staphorst en omliggende dorpen en steden als Koekange, de Wijk, Nieuwleusen, Meppel en Zwolle. Ook heb ik meerdere projecten uitgevoerd voor Europese klanten (Italië, België, Spanje, Frankrijk) en wereldwijd.

 

Benieuwd naar m'n werk?


 

Als je het internet hebt afgezocht naar dé website leverancier is het meteen duidelijk dat de mogelijkheden eindeloos zijn. Er zijn vele verschillende aanbieders die je website bouwen voor vele variërende tarieven, daarom is het belangrijk te weten wat je wilt, en hoe je het wilt.
Stel jezelf daarom eerst eens de volgende vragen:

  • Wat is het doel van mijn website?
  • Wat is mijn doelgroep?
  • Wie zijn mijn concurrenten?
  • Hoe wil ik gevonden worden?

 

Natuurlijk zijn ook zaken als budget en tijd belangrijk te overwegen in de keus die je maakt.
Een goede site vergt namelijk constante aandacht, de gegevens moeten up to date worden gehouden en er zal gewerkt moeten worden aan constante verbetering van de site zodat deze ook goed vindbaar blijft.
En wie gaat dit doen? Doe je dit zelf? Of wil je liever dat iemand anders (een professional) dit voor je doet?

Copyright 2019 Liberty Web&Design | All Rights Reserved